Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Doe mee aan het Oranje Fandag Toernooi

Als kick-off van het nieuwe squashseizoen organiseert het Nederlandse dames squashteam zaterdag 3 september bij ‘MeerSquash het Oranje Fandag Toernooi voor spelers van alle niveaus en leeftijden! Je kunt kiezen om mee te doen aan het enkelspel in de categorieën B, C en D, dan wel te gaan dubbelen in de klassen Elite, Top en SubTop. Ook voor de jongste jeugd zijn er drie aparte categorieën (Mini’s, Rookies en Beginners). Er zijn daarbij geen aparte schema’s voor mannen of vrouwen.

Deelnemers bepalen geen inschrijfgeld, maar worden wel geacht om een bijdrage te leveren aan de ‘Road to Paris’ campagne die de Oranjevrouwen gaan opstarten om deelname aan het WK Squash voor landenteams in Parijs te financieren. Iedere denkbeeldige kilometer van Amsterdam naar Parijs (en weer terug) staat daarbij voor 10 euro. De verschillende opties, beginnend bij 1 kilometer (ofwel 10 euro), worden binnenkort bekend gemaakt.

Gedurende de dag verzorgen de internationals Natalie Grinham, Milou van der Heijden, Tessa ter Sluis, Milja Dorenbos en Sanne Veldkamp een aantal demonstratiewedstrijden voor de aanwezige deelnemers en bezoekers. Genoeg reden dus om even langs te komen, ook als je zelf niet mee doet!

Aanmelden is mogelijk tot donderdag 20.00 uur via Toernooi.nl..

Ps. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Nederlandse dames squashteam? Like dan even hun officiële Facebook pagina.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01