Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Vacature: Fitnessmanager

Gezocht: fitnessmanager
Voor de fitnessafdeling is ‘MeerSquash & Activity per direct op zoek naar een proactieve, sociale, flexibele, ondernemende en zelfstandige fitnessmanager met vakinhoudelijke kennis. Met 450 leden die fitnessen, of één of meerdere groepslessen volgen, is er een goede basis met voldoende ruimte om te groeien.

Heb je passie voor fitness en het begeleiden van mensen met een actieve en gezonde levensstijl? Ben jij een gedreven fitnessexpert en weet je van aanpakken? Ben je sociaal, ondernemend, heb je geen 9-tot-5 mentaliteit en wil je iets opbouwen? Kan je goed omgaan met vrijheid, heb je HBO denkniveau en ben je sport-minded? Dan zijn we bij ‘MeerSquash & Activity op zoek naar jou en gaan we graag het gesprek met je aan!

Kenmerken waar we naar kijken zijn:

  • Gediplomeerd instructeur
  • HBO denkniveau
  • Passie voor fitness, bewegen en voeding
  • Werkervaring in fitness
  • Ondernemend / proactief
  • Sociaal / communicatief vaardig
  • Leiderschapskwaliteiten
  • Teambuilder

Over ‘MeerSquash & Activity
‘MeerSquash & Activity is een toonaangevend multifunctioneel sportcentrum in Hoofddorp met tien squashbanen, een fitnessruimte, een groepsleszaal, kleedkamers met sauna, horeca, een groot terras en eigen parkeergelegenheid. ‘MeerSquash & Activity heeft een breed aanbod op het gebied van squash, fitness, groepslessen en horeca en is door een unieke combinatie van topsport, breedtesport, jeugd en maatschappelijke betrokkenheid meerdere malen uitgeroepen tot SportVereniging van het Jaar in de gemeente Haarlemmermeer.

Onze visie
In de fitnessmarkt zijn we er ons van bewust dat er een grote groep mensen bestaat die op basis van instrumentele argumenten (prijs, situering, apparatuur) hun keuze voor een  fitnesscentrum maken. We zijn ons er ook van bewust dat er een hele grote groep op basis van andere drijfveren zijn keuze voor een fitnesscentrum maakt. De oudere die de vaste samenstelling van de groep en het sociale component belangrijk vindt; de prestatiesporter die begeleiding, uitdagende programma’s en vergelijk met andere (top)sporters belangrijk vindt; het individu dat persoonlijk begeleid wil worden om zijn/haar doelstellingen te halen; of de geestelijk minder validen die gebaat zijn bij vertrouwen en begeleiding. Zo zijn er nog meerdere specifieke doelgroepen te benoemen.

Vanuit deze filosofie focussen wij ons bewust op een of meerdere van de bovenstaande doelgroepen en stemmen we hier heel specifiek onze programma’s, begeleiding en marketing op af. De rode draad is onze leden begeleiden (coachen, uitdagen, faciliteren, meten en testen) in het behalen van haar specifieke doelstelling(en), en zorgen dat ze zich fit thuis voelen.

Om inhoud aan onze visie te geven is permanente aandacht en aansturing noodzakelijk. Dit vertaalt zich ondermeer in persoonlijke aandacht voor onze leden, het aansturen van het team van fitnessinstructeurs, permanente doorontwikkeling van ons aanbod, proactief inspelen op trends in de markt en de behoeftes van onze leden, en het benutten van cross-selling mogelijkheden vanuit ‘MeerSquash en onze partners binnen ArnoldusSport.

Interesse?
Heb je interesse om te werken bij ‘MeerSquash & Activity? Stuur dan een mailtje met je CV naar Tommy Berden: tommy@nextsquash.nl.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01