Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Buitenfitness geopend

‘MeerSquash & Activity is ontzettend blij om weer klanten over de straat te hebben. Het is mogelijk om te trainen in onze buitenfitness! Krijg houvast met de oefeningen die onze instructeurs meegeven, of doe je eigen oefeningen met de materialen die beschikbaar zijn. Lees hieronder hoe ‘MeerSquash & Activity de buitentrainingen vorm gegeven heeft.

Onze leden hebben alle informatie per mail ontvangen. Bent u geen lid maar wilt u toch graag meedoen? Stuur dan een mail naar info@meersquash.nl.

Buitenfitness in de praktijk
Zoals in de inleiding vermeld, is het mogelijk om onder bepaalde voorwaarden buiten te trainen. Zo is de buitentraining zo ingericht dat je met maximaal 1 andere deelnemer traint, met deze persoon houd je altijd minimaal 1,5 meter afstand.
Bij de buitenfitness is er een instructeur van ‘MeerActivity aanwezig. Deze instructeur heeft oefeningen om te doen, helpt met de uitvoering en controleert de maatregelen.
Circuit:
De buitenfitness bestaat uit 4 verschillende stations met activiteiten, welke allemaal 15 minuten beschikbaar zijn, na 15 minuten draait u door naar het volgende station.
1. Cardiotoestellen en uitleg instructeur
2. Halterstangen en elastieken
3. Dumbells en bankjes
4. Klein materiaal en corestability
Zelfstandig trainen
De buitenfitness is ook beschikbaar voor iedereen die zijn of haar eigen oefeningen wil doen. Deze deelnemers gebruiken hetzelfde materiaal en het zelfde roulatiesysteem.
Openingstijden
Maandag tot en met zondagochtend: 09:00 – 12:00.

Maandag tot en met donderdagmiddag / avond: 17.00 – 20.00.

In geval van slecht weer ontvangt de deelnemer uiterlijk 1 uur voor de start van de training een annulering per email.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl