Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Clubkampioenschap dubbel 2023

Afgelopen zondag vond eindelijk na drie jaar de clubkampioenschap dubbel plaats. Het was weer een gezellige dag met spannende wedstrijden. 

In de herenfinale stonden Marten van der Mark en Bart Ravelli tegen Jos van Kempen en Donny van Hal. Het was een spannende finale die Jos en Donny wisten te winnen. Jason en Evan Morris werden derde. 

Bij de damesdubbel was er een poule van 4 teams. Gabi Fritsche en Emme-Lotte Boon, wisten ongeslagen te blijven en werden eerste. Elcke Mols en Feline Posdijk sleepte een mooie tweede plek binnen en de zussen Megan en Lynn Tolner kwam op plek drie terecht.

Tot slot de mix categorie, de teams waren aan elkaar gewaagd. Bart Ravelli en Emme-Lotte Boon kwamen in de finale terecht en mochten het opnemen tegen Donny van Hal en Elcke Mols. Het liep gelijk op en in de derde game wisten Donny en Elcke met 15-14 te winnen. Waardoor Donny zijn tweede beker binnensleepte. Op de derde plek zijn Gabi Fritsche en Joeri Steinmetz geëindigd. Overal een zeer geslaagde middag, die gezellig is afgesloten met de nieuwjaarsreceptie!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl