Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Eerste jeugdtoernooi weer bij ‘MeerSquash & Activity

Het is eindelijk weer zover het eerste jeugdtoernooi na lange tijd staat weer gepland, en wel bij ‘MeerSquash & Activity! Op zondag 13 juni van 12:00 uur tot ongeveer 17:00 uur (ligt aan de inschrijven) vindt bij ons de TMG Jeugdcompetitie plaats.

Doe mee!
Inschrijving gaat niet, zoals jullie gewend zijn via de club, maar is individueel.  Vriendjes en clubgenootjes kunnen zich gezellig samen inschrijven. Hoe verder ze in het schema komen, hoe meer punten ze kunnen winnen. De exacte uitwerking volgt later deze week.

Clubranglijst & Individuele ranglijst
Na iedere speelronde tellen we de punten bij elkaar op en deel je deze door het aantal spelers van de clubs die meedoen. De club die na vier speelrondes het hoogste eindigt, wint de TMG Jeugdcompetitie! Niet alleen voor de club kunnen ze punten verdienen, ook wordt er een individuele ranglijst bijgehouden. Zo zijn er ook prijzen voor de Most Valuable Player (MVP)  en voor het Meest Veelbelovende Talent van de competitie. Ook hier volgt nog meer uitwerking.

Wat kun je winnen?
Naast de eer voor de winnaar, is er een supervette clinic van 1,5 uur op de club te winnen, die wordt gegeven door een topspeler die in Nederland woont. Wie dat is, houden wij nog even geheim. De Most Valuable Player (MVP) en het Meest Veelbelovende Talent (MVT) winnen naast een mooie beker ook een gratis deelname aan een TMG-toernooi naar keuze.

Schrijf je in!
Laten we met  zijn allen meedoen en voor een supergave editie van de TMG-Jeugdcompetitie zorgen. Ik aan jullie willen vragen om de jeugd die er op jullie club rondloopt op deze competitie attent te maken en deel te nemen aan deze competitie. Jullie zijn voor deze competitie een hele belangrijke schakel.

De eerste speeldag is al op 13 juni, dus men moet er gauw bij zijn. Bij de TMG-Jeugdcompetitie gaat het inschrijven individueel en kost slechts €7,50 (€10 euro voor de Grand Final). Spelers kunnen bij inschrijving melden voor welke club ze spelen. 

Locaties + Datums
Zondag 13 juni @Meersquash
Zondag 20 juni @Squash Hillegom
Zondag 4 juli @ Squash Houtrust
Zondag 11 juli Nog Niet Bekend

Vol = Vol.  Max. 50 deelnemers. Het reglement werken we op dit moment uit en krijgen jullie aan het einde van week.

Er staan al een paar ‘MeerSquashers op de lijst!! Wie volgt??

 

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl