Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Eerste toernooi na maanden

Dit weekend was het eerste toernooi in tijden, de eredivisie individueel ging van start, en ik (Hjalmer Mols) mocht daar aan meedoen.
Het toernooi werd gehouden in het Frans Otten Stadion in Amsterdam en werd gespeeld onder streng toezicht door Covid natuurlijk. Ik moest iedere dag voor het toernooi getest worden, en in de kantine had je je eigen stoel en tafeltje en mocht je eigenlijk niet heel veel. Ondanks dat was ik alsnog blij dat ik weer wedstrijden mocht spelen, en weer het gevoel van een toernooi mocht hebben.

Mijn eerste wedstrijd moest ik tegen Tjeu Dubbeldam, een goede speler, maar ik speelde heel erg goed en verloor met een mooie stand van 11-9 12-10 11-6.
De tweede wedstrijd was onverwachts tegen Rene Mijs, hij had de eerste ronde verloren van Sebastiaan Hofman. En na 2-1 voor te staan gaf hij op omdat hij last had van een blessure. Tot zover een goede eerste dag.

De tweede dag ging wat minder goed, ik moest de eerste wedstrijd tegen mijn trainingsmaatje Knut en de tweede tegen Guido Lindner.
Overal speelde ik wel goede wedstrijden alleen ik wist ze niet naar me toe te trekken.
Voor mij dus een geslaagd toernooi en ik ben blij dat er weer van dit soort toernooien georganiseerd worden voor ons.

Ook ‘MeerSquasher Knut Hogervorst uit ons tweede team speelde mee, ook hij had diverse uitslagen en eindigde daardoor op een tiende plek! Een goede start na lange tijd. Over twee weken vind de tweede speelronde plaats waarbij Knut en ik weer beide aanwezig zijn!

 

Hjalmer Mols

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl