Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Fritsche, Hogervorst en Mols weer in actie!

Afgelopen weekend vond de tweede speelronde van de SBN Eredivisie Individueel plaats in het Frans Otten Stadion in Amsterdam. Voor ‘MeerSquash speelde deze ronde Gabi Fritsche, Knut Hogervorst en Hjalmer Mols mee. Voor Gabi was dit haar eerste optreden. Dit toernooi word gespeeld in de squashbubbel, iedereen word op de ochtend voor hun wedstrijd getest op corona voordat zij mee mogen spelen.

Gabi moest zaterdag in de kwartfinales beginnen tegen Daniek Krukkert. Dit eerste game ging gelijk op, maar verloor de Hoofddorpse net aan met 14-12. Hierna wist Gabi niet meer in de buurt te komen bij de Zwolse Krukkert en verloor zij met 3-0. Door wat afwezige speelsters in het schema hoefde Gabi nog maar één wedstrijd te spelen voor plek 5. Deze wist zij na een 1-1 gelijk stand binnen te halen met 3-1. Hierdoor werd Gabi 5de!

Knut en Hjalmer speelde bij de mannen hun eerste wedstrijd tegen elkaar in de kwalificatie om het hoofdschema te halen. In deze pot wist Knut te winnen met 3-1. Hierdoor hoefde Hjalmer nog maar één pot te spelen, helaas verloor hij ook deze.

Knut wist door zijn winstpartij het hoofdschema te behalen en speelde hierin de eerste ronde tegen Marc ter Sluis, na een knappe 1-0 voorsprong in games wist Knut dit helaas niet vol te houden en verloor hij 3-1. Ook hier waren wat wijzigingen in het schema waardoor de spelers van onze tweede herenteam nog maar één pot moest spelen. Tegen Luke Stauffer wist Knut net niet te winnen en ook deze verloor hij met 3-1.

Na het tweede weekend neemt Knut een mooie 12de plek in beslag op de ranglijst, Hjalmer volgt op de 15de. Gabi die voor eerste meespeelde is terug te vinden op een 9de plek.