Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Heskes pakt zilver in Hamburg

Ad Heskes, Bianca Blom en Jos van Kempen kwamen afgelopen week in actie bij de German Masters in Hamburg, waar de gehele internationale master top aanwezig was. Een goed meetmoment voor onze spelers.

Voor Jos van Kempen was het belangrijk zijn kwalificatie door te komen bij de Heren 55+, na een spannende pot wist hij dit ook te realiseren. In het hoofdschema was daarna de nummer één geplaatst een maatje te groot. Hij wist de twee wedstrijden erna ook niet winnend af te sluiten, maar eindigde op maandag zijn laatste wedstrijd wel winnend waardoor hij met een goed gevoel het toernooi afsloot.

Bianca Blom speelde mee bij de dames 55+ en wist daar in haar poule één wedstrijd te winnen waardoor zij door ging strijden om plek 5. Hier wist ze haar eerste wedstrijd met een vijfsetter te winnen waarna ze haar laatste pot verloor en zesde eindigde.

Voor Heskes werd het een mooi weekend met eremetaal. Tot aan de finale van de 65+ wist Heskes te overtuigen en stond geen enkele game af en legde daarmee de verwachtingen hoog. In de finale wachtte de Zweed Zimdahl, die ook al snel op een 1-0 voorsprong kwam. Heskes wist deze nog recht te trekken, maar moest helaas na een gelijke stand toch zijn verlies nemen. Misschien meer gehoopt, maar Heskes kan alsnog trots zijn op zijn tweede plek!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl