De 45 challenge

Een betere versie van uzelf in maar 45 dagen!

Sporten en bewegen helpt je om fit te blijven, ook op oudere leeftijd. Dat behoeft geen uitleg. Het helpt je een goede conditie te behouden en je lichamelijk en mentaal fitter te voelen. Ook verlaagt het de kans op (chronische) ziektes. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat je langer de activiteiten kunt blijven doen die je graag doet. Bij ‘MeerActivity in Hoofddorp zoeken wij 45 ongetrainde testpersonen om deel te nemen aan dit onderzoek. Een betere versie van uzelf in maar 45 dagen, dat wilt toch iedereen?

‘MeerActivity in Hoofddorp zoekt 45 ongetrainde Haarlemmermeerders om 45 dagen te gaan sporten voor maar €45, -. Bent u 45 jaar of ouder en moet u eigenlijk ook meer gaan bewegen? Dan is dit uw kans! Onder begeleiding van ervaren instructeurs wordt u in maar 45 dagen een betere versie van uzelf.

Intake- en fitheidtest
Aan de hand van een intake- en fitheidstest krijgt u om te beginnen een op maat gemaakt schema. Dit om uw uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht, balans en stofwisseling te verbeteren. Tussentijds is er de mogelijkheid om uw trainingsschema aan te passen. Na 45 dagen doet u de fitheidstest nogmaals. Bent u inderdaad fitter, flexibeler en sterker geworden?

Zelfstandig of in groepsverband
Natuurlijk kunt u aan de hand van uw schema aan de slag gaan, maar u kunt ook trainen in groepsverband. Zo kunt u meedoen aan alle groepslessen of aan de speciaal ingerichte fitcircuits. Uiteraard onder begeleiding van onze ervaren instructeurs. Bent u benieuwd welke groepslessen wij aanbieden? Klik dan hier. Gaat u liever zelfstandig aan de slag? Ook dat is geen enkel probleem!

Inschrijven?
Wilt u ook een betere versie van uzelf worden? Schrijf u dan nu in voor de 45 challenge! U kunt starten van 1 tot en met 15 maart.
Inschrijven kan per mail (info@meersquash.nl) of telefonisch (023-5623514). Komt u liever langs? Dan zien we u graag op het Arnolduspark nummer 13 in Hoofddorp! U kunt altijd eerst een keer de sfeer komen proeven.

Over ‘MeerActivity
In tegenstelling tot andere sportscholen is het contact en de sociale component zeer belangrijk. Niet alleen voor het fitness gedeelte, maar zeker ook op groepslesgebied is ‘MeerActivity uniek in Hoofddorp. Met speciale Sociaal Vitaal lessen, groepstrainingen, verschillende groepslessen (o.a. yoga, zumba en bodyshape), een gezellige horeca gedeelte en de mogelijkheid om te douchen en gebruik te maken van de sauna is ‘MeerActivity uniek in Hoofddorp.
Meer lezen over ‘MeerActivity? Klik hier!