‘MeerActivity heeft maar liefst vier verschillende seniorenlessen op het rooster staan. Op maandag, woensdag en vrijdag staan Annemarie en Wiwin klaar om gezellig samen met de senioren te bewegen. Seniorenfitness zijn aangepaste lessen voor mensen van 55+ waarbij gezond bewegen op een gezellige manier en tegen een aangepast tarief centraal staat.

Seniorenfitness bestaat zowel uit aerobicselementen, cardiofitness en krachtapparatuur. Onze deskundige instructrice houdt bij de samenstelling van de les rekening met de leeftijd van de seniorenleden en het feit dat het lichaam na velen jaren werken, sporten en genieten wat anders benadert dient te worden. Seniorenfitness is voor Hoofddorpers dan ook het recept om zo lang mogelijk vitaal te blijven!

Natuurlijk mag het sociale aspect niet ontbreken en wordt er meerdere keren per jaar samen gezellig koffie gedronken of wordt er een activiteit georganiseerd. Wilt u een keer meedoen om te kijken of het iets voor u is? Geen probleem! Bel van te voren eerst even met 023-5623514 of stuur een mail naar info@meersquash.nl en kom gezellig langs op het Arnolduspark in Hoofddorp.