Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash actief bij derde speelronde TMG Jeugdcompetitie

Gisteren vond de derde speelronde van de TMG Jeugdcompetitie plaats in Den Haag bij Squash Houtrust. ‘MeerSquash was vertegenwoordigd met 11 jeugdspelers in alle drie de categorieën.

Bij de Rookies was er dit keer geen titel voor ons nadat wij de eerste en tweede speelronde wel wisten te winnen. Nu speelde voor het brons Tony Barlow en Janneke Bax tegen elkaar waarbij Tony met 12-10 in de vijfde set wist te winnen in het onderlinge duel. Kevin Poels wist knap de 7de plek te behalen na een paar spannende wedstrijden. De strijd om plek 13 barstte los tussen de familie Barlow, waarbij oudere zus Jennifer Barlow wist de winnen van jongere broertje Jack Barlow.

Bij de Beginners werd er gespeeld in twee poules. In poule A was het Marlieke Mols die de leiding pakte en Sidney Poels werd derde. In de andere poule verloor Ellen Akkerman beide potjes waarbij Ellen en Sidney tegen elkaar kwamen, hierin won Sidney na een spannende pot. Marlieke wist door groepswinst zich te verzekeren voor de finale. Deze verloor ze helaas met 3-0. Toch een knappe tweede plek!

Voor ‘MeerSquash spelende Bram van Bemmel wist bij de Elite een zesde plek te bemachtigen en daarmee de beste ‘MeerSquasher te worden. Voor plek 7 en 8 was het een onderling duel tussen Elcke Mols en Feline Posdijk waarbij Elcke met 3-0 wist te winnen. Eén plekje daaronder eindigde Renske Huntelaar op een 9de plek.

Volgende week is de laatste speelronde in Almere dan proberen de jeugdspelers de titels weer binnen te halen en ook als club de ranglijst te winnen.