Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash & Activity jeugd pakt drie nationale titels

De Hoofddorpse squashclub ‘MeerSquash & Activity heeft afgelopen weekend drie nationale jeugd titels mee naar huis genomen. Renske Huntelaar, Evan Morris en Levi Visser waren de grote winnaars van dit weekend. In totaal speelde de Hoofddorpse club met maar liefst 15 jeugdspelers mee in het 52 tellende deelnemersveld.

Bij de jongens onder 11 jaar was het een gehele ‘MeerSquash finale met Levi Visser tegen Tony Barlow. De in Beverwijk woonachtige Visser wist met 3-1 de nationale titel op zijn naam te schrijven. Barlow wist zich te verzekeren van het zilver. Zijn broertje Jack Barlow wist helaas het strijd om het brons niet te winnen en werd daardoor vierde.

Een categorie ouder tot 13 jaar was het weer raak voor ‘MeerSquash met twee podium plaatsen Kevin Poels wist verrassend het brons te winnen en Evan Morris wist de grootste beker te winnen. Trainingsmaatjes van Evan, Elcke Mols en Renske Huntelaar wisten net zoals vorig jaar weer beide de finale te halen, dit keer bij de meisjes onder 15 jaar. Beide nog 12 jaar oud wisten het wederom spannend te maken, waar vorig jaar Mols wist te winnen ging deze editie naar Huntelaar. Die na een paar tweede plekken zich eindelijk jeugd kampioen van Nederland mag noemen. Het podium werd gecompleteerd door oudere zus Marlieke Mols en vierde werd Janneke Bax ook van ‘MeerSquash.

Bij dezelfde leeftijdscategorie alleen dan de jongens was het Tim Veen die een negende plek behaalde. Bram van Bemmel die voor de Hoofddorpers jeugdcompetitie speelt wist vierde te worden. Naast de zusjes Mols deed ook grote broer Hjalmer Mols mee, bij de jongens onder 17 wist hij de derde plek te behalen zoals vooraf ook ingeschaald. In dezelfde leeftijdscategorie wist Luc Wentzel zevende te worden.

Bij de oudere jeugd de meisjes onder 19 was het een emotioneel weekend voor onze Eredivisie speelster Elfi Markus, die na zwaar blessure leed en het bericht nooit meer te kunnen squashen toch de draad oppakte knap derde werd! Daarnaast waren de categorieen samen gevoegd waardoor ze ook zilver won onder 17 jaar. Felinde Posdijk wist in dezelfde categorie vijfde te worden.

Een mooi weekend voor de ‘MeerSquashers die met veel prijzen huiswaarts keerden!