Ons eerste herenteam heeft het squashseizoen 2018-2019 afgesloten met een overwinning. In eigen huis wonnen we met 9-4 van Squash Ridderkerk.

Paul Coll en Bart Ravelli zorgden met zeges op respectievelijk Carlos Cornes (11-3, 11-6, 11-5) en Rene Mijs (10-12, 11-7, 11-4, 11-4) voor de winstpunten voor de thuisploeg en maakten daarmee de eerdere nederlaag van Tom Schreurs tegen de Fransman Fabien Verseille (8-11, 4-11, 9-11) ongedaan.

Door de zege op Squash Ridderkerk eindigen we met 93 punten uit 14 duels op een gedeelde derde plek met MAX Sports.

De Nieuw-Zeelander Coll bleef dit seizoen met acht overwinningen uit acht duels ongeslagen in de DPD Eredivisie en was daarmee de meest waardevolle speler in de gehele competitie. Bart Ravelli won zes van de veertien duels die hij speelde. Ook Tim Weber (drie keer), Juan Camilo Vargas (twee keer), Jan van den Herrewegen en Tom Schreurs (beiden een keer) kwamen dit seizoen tot winst.

De landstitel in de DPD Eredivisie ging overigens naar Victoria Rotterdam. De Rotterdammers waren op de slotdag in eigen huis oppermachtig tegen hekkensluiter Squash Utrecht en bleven daardoor Squash Drachten aan het einde van het seizoen vijf punten voor.

Alle uitslagen in de DPD Eredivisie, alsmede de volledige ranking en het speelschema, zijn te vinden op Toernooi.nl.