Ons eerste mannen team heeft in de DPD Eredivisie de eerste overwinning geboekt. In Amsterdam waren wij woensdagavond met 12-0 veel te sterk voor Squash City.

Na een nederlaag in het openingsduel tegen titelfavoriet Coulisse / Twente, was een duidelijke zege in speelronde twee bittere noodzaak voor ons om niet gelijk te ver achterop te raken in de strijd om de landstitel. Daarin slaagde wij woensdag glansrijk. 

De Nieuw-Zeelander Paul Coll, de Duitser Tim Weber en Hoofddorper Bart Ravelli zorgden in de Nederlandse hoofdstad voor de punten voor ‘MeerSquash. Ravelli zette zijn ploeg met een gedecideerde 11-4, 11-4, 11-6 zege op landgenoot Nick Kuys op het goede spoor, waarna kopman Coll met een 11-5, 11-5, 11-3 winstpartij tegen de Engelsman James Peach de overwinning veilig stelde.

De 11-6, 11-6, 11-9 overwinning van Weber op de Spanjaard Joel Jaume zorgde er vervolgens voor dat ‘MeerSquash het maximale aantal punten mee naar huis kon nemen.

Door de winst stijgen wij met dertien punten uit twee duels naar de vijfde plaats in de hoogste divisie van de Nederlandse squashcompetitie. Belangrijker is echter dat de achterstand op koploper Coulisse / Twente (21 uit 2) met drie punten is verkleind. CS Drachten / Froconsur (19 punten), Victoria Rotterdam (17 punten) en Labee Group / Squash Ridderkerk (15 punten) staan ook nog boven ons.

Over twee weken, op woensdag 30 oktober, staat de volgende wedstrijd op het programma voor ons mannenteam in de DPD Eredivisie. Dan spelen wij in eigen huis tegen Labee Group / Squash Ridderkerk.

Meer informatie over de DPD Eredivisie is te vinden op www.squasheredivisie.nl.