We hebben woensdagavond goede zaken gedaan in de DPD Eredivisie. In eigen huis wonnen we formatie de topper tegen Centre Squash Drachten met 9-5.

De zege voor de thuisploeg was voor een groot deel te danken aan Bart Ravelli. De Hoofddorper moest in de openingswedstrijd tegen Thijs Roukens zijn reserves aanspreken, maar won uiteindelijk wel: 11-8, 5-11, 7-11, 11-7, 11-6.

In het tweede duel van de avond sloeg kopman Paul Coll de winst binnen. De Nieuw-Zeelander kreeg de overwinning niet cadeau van Mahesh Mangaonkar, maar de nummer acht van de wereld was simpelweg een maatje te groot voor de Indiër die 64e staat op de PSA World Ranking: 11-5, 11-7, 11-8.

Tim Weber kon in de laatste partij van de avond niet voor de bonuspunten zorgen. De linkshandige Duitser liet in het eerste bedrijf tegen Abhay Singh uit India twee gamepunten onbenut en kon ook de tweede game niet naar zich toe trekken ondanks een ruime voorsprong. Daarna was het pleit beslecht: 10-12, 8-11, 7-11.

Door de overwinning op Centre Squash Drachten blijven we na vier wedstrijden op de tweede positie staan in de DPD Eredivisie. Met 36 punten moeten we alleen regerend kampioen Twente (39) voor zich dulden.

Over twee weken (woensdag 12 december) spelen we uit tegen MAX Sports uit Beverwijk. Een week later volgt de kraker in Hoofddorp tegen koploper Twente.

Alle uitslagen en de volledige ranking in de DPD Eredivisie zijn te vinden op Toernooi.nl.