We zijn 2019 slecht begonnen. In de DPD Eredivisie verloren we woensdagavond dik met 12-2 van Squash Ridderkerk.

De afwezigheid van kopman Paul Coll, de nummer zeven van de wereld, brak ons gisterenavond wederom op in Ridderkerk. Interim-kopman Tim Weber was op positie één simpelweg niet goed genoeg om het de sterke Fransman Lucas Serme lastig te maken: 5-11, 3-11, 3-11.

Op positie drie kon nationaal jeugdkampioen Tom Schreurs het ook niet bolwerken. De zeventienjarige Hoofddorper begon prima aan zijn duel met routinier Rene Mijs, maar na het nipte verlies van de eerste game kon hij de voormalige international niet meer bijbenen: 14-16, 5-11, 6-11.

In het slotduel van de avond moest Bart Ravelli eveneens zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander van Squash Ridderkerk. In een spannend duel was Dylan Bennett net iets doortastender op de beslissende momenten: 9-11, 11-8, 8-11, 11-6, 7-11.

Door de derde nederlaag op rij staat ‘MeerSquash nu zesde met 43 punten uit zeven duels. De achterstand op koploper Squash Drachten is inmiddels opgelopen tot achttien punten. Ook Victoria (56), titelverdediger Twente (54), MAX Sports (53) en Squash City (44) staan boven de Hoofddorpers.

Het volgende duel voor ‘MeerSquash, uit tegen hekkensluiter Squash Utrecht, staat woensdag 30 januari op het programma. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 6 maart tegen Victoria.

Alle uitslagen in de DPD Eredivisie, alsmede de volledige ranking en het speelschema, zijn te vinden op Toernooi.nl.