Onze mannen zijn woensdagavond wederom tegen een verliespartij aangelopen in de DPD Eredivisie. Het duel tegen MAX Sports uit Beverwijk ging in eigen huis met 2-12 verloren.

De 18-jarige Tom Schreurs zorgde in Hoofddorp voor de enige punten voor de thuisploeg. De nationaal jeugdkampioen was in de eerste wedstrijd gelijkwaardig aan Roel Zwagerman, maar moest desondanks na vijf games het hoofd buigen: 11-9, 9-11, 9-11, 11-9, 7-11.

Tim Weber en Bart Ravelli konden het verlies van hun jonge teamgenoot niet compenseren. Sterker nog, de Duitse interim-kopman was niet opgewassen tegen de sterke Engelsman Josh Masters (9-11, 8-11, 5-11), terwijl Ravelli eveneens zonder gamewinst bleef tegen de Spanjaard Iker Pajares: 9-11, 5-11, 3-11.

Door de nederlaag lijkt de vijfde plaats dit seizoen het maximaal haalbare te zijn voor ons. De achterstand op MAX Sports, de nummer vier, is met nog twee wedstrijden te gaan opgelopen tot 19 punten. De voorsprong op de nummer zes, Squash Ridderkerk, bedraagt na vandaag nog maar vier punten.

Bovenaan de ranglijst deed Victoria uitstekende zaken. De Rotterdammers wonnen zelf afgetekend (12-0) van regerend landskampioen Twente en zagen koploper Squash Drachten verrassend verliezen van hekkensluiter Squash City: 5-10. Daardoor staat Victoria nu bovenaan met vijf punten voorsprong op Drachten en twaalf punten op Twente.

Op woensdag 8 mei en woensdag 15 mei staan de laatste twee wedstrijden van het seizoen gepland in de DPD Eredivisie. Wij komen daarin nog in actie tegen Twente (8 mei) en Squash Ridderkerk (15 mei).

Alle uitslagen in de DPD Eredivisie, alsmede de volledige ranking en het speelschema, zijn te vinden op Toernooi.nl.