Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash trekt met Bluetrace nieuwe sponsor aan

Het Hoofddorpse squash- en fitnesscentrum ‘MeerSquash & Activity heeft een meerjarige sponsorovereenkomst gesloten met technologiebedrijf Bluetrace. De naam en het logo van Bluetrace, dat onlangs verhuisde van Velsen-Zuid naar Hoofddorp, prijkt daardoor de komende seizoenen op de kleding van de eredivisionist.

Managing Director Norbert de Kort van Bluetrace is blij met de nieuwe samenwerking met ‘MeerSquash: Bluetrace zoekt nadrukkelijk de link met sport en dan in het bijzonder sport in de regio. Zo hebben wij in het verleden AZ en Telstar gesponsord en hebben we ons na de verhuizing vanuit Velsen-Zuid gericht op de regio Haarlemmermeer. Zo hebben we een samenwerking met Concours Hippique, SV Hoofddorp en hebben we nu eredivisieclub ‘MeerSquash aan ons weten te binden. Niet alleen de topsporters maar ook de recreatieve tak. Twee jaar lang lopen alle spelers, trainers en het personeel in onze kleding en dat maakt ons als sponsor enorm trots.

Voor ‘MeerSquash komt het partnership met Bluetrace op een uitstekend moment aan de vooravond van het nieuwe eredivisieseizoen. Het damesteam van de Hoofddorpers begint volgende week woensdag (20 oktober) met een thuiswedstrijd tegen adFox Squash Plus aan de competitie, terwijl de mannenploeg een week later (27 oktober) van start gaat in de Squash Eredivisie. Zij spelen dan voor eigen publiek tegen Victoria Rotterdam.

De laatste keer dat er een eredivisiewedstrijd plaatsvond bij ‘MeerSquash was op woensdag 19 februari 2020. Een aantal weken later werd de squashcompetitie stilgelegd in verband met de coronacrisis en uiteindelijk voortijdig beëindigd door Squash Bond Nederland (SBN). Ook moest het Hoofddorpse sportcentrum op last van de overheid gedurende twee periodes in totaal ruim tien maanden de deuren gesloten houden om de uitbraak van het virus te stoppen.

Onze leden zijn na de langdurige sluitingen gelukkig weer volop aan het sporten en ook de reguliere competities zijn inmiddels weer van start gegaan. Nu de eredivisies op het punt van beginnen staan, kunnen we na ruim anderhalf jaar eveneens eindelijk weer gaan genieten van topsquash bij ‘MeerSquashaldus Tommy Berden. De voormalig Nederlands kampioen vervolgt: “De steun van Bluetrace is een flinke boost voor de club en we kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking met Norbert en zijn team.

Met achthonderd leden is ‘MeerSquash & Activity een belangrijke sportclub in de regio. Prestatief behoort de club al jarenlang tot de Nederlandse top in de squashwereld. Zo spelen de eerste heren- en damesteams in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie en is ‘MeerSquash de thuishaven voor onder meer de Nieuw-Zeelander Paul Coll (PSA-3) en Europees kampioene Nele Gilis (PSA-15). Ook op het gebied van talentontwikkeling doet ‘MeerSquash het uitstekend getuige het grote aantal nationale jeugdkampioenen en internationals dat de club in haar ruim dertigjarige bestaan heeft voortgebracht. Mede daarom is ‘MeerSquash door SBN aangemerkt als Nationaal Trainingscentrum (NTC) voor squash.

Bluetrace verzorgt connectiviteit in z’n meest brede zin. Oftewel: overal waar er behoefte is aan (draadloos) internet, daar levert Bluetrace de best mogelijke kwaliteit. Van (zelf aan te leggen) glasvezelverbindingen tot supersnel internet over de COAX.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl