Op woensdag 20 april spelen onze heren in de halve finale van de Play-Off in de SBN-Eredivisie thuis tegen titelverdediger Twente.

Gezien de opstellingen, lijkt het een schitterende avond te worden met topsquash van het allerhoogste niveau en spanning tot het laatste moment! ‘MeerSquash speelt volgende week met Paul Coll, Nicolas Mueller en Hjalmer Mols, terwijl Twente met Simon Rösner, Nick Matthew en Tjeu Dubbeldam naar Hoofddorp komt. De opstellingen zijn daarom als volgt:

  • Wedstrijd 1: Hjalmer Mols vs. Tjeu Dubbeldam
  • Wedstrijd 2: Paul Coll vs. Simon Rosner
  • Wedstrijd 3: Nicolas Mueller vs. Nick Matthew

Voor de liefhebbers, zal er voorafgaand aan de wedstrijd een BBQ verzorgd worden tussen 17.30 en 19.30 uur. De kosten hiervoor bedragen €16,50 p.p. Daarnaast is het mogelijk om een pasta of geitenkaassalade te bestellen als je niet van barbecueën houdt. Wil je mee eten, geef dat dan uiterlijk maandag 18 april door aan Ernst of Donny. Voor iedereen die zich op tijd aanmeldt, zullen we een zitplaats op de tribune reserveren.

We kijken er naar uit om eindelijk weer een ‘feestelijke’ avond te organiseren en hopen dat jullie in groten getale aanwezig zijn om onze mannen naar de overwinning te loodsen!

Party on!

Ps. Net als de mannen, spelen ook onze vrouwelijke toppers volgende week in de Play-Off. Zij spelen dan uit tegen Grant Thornton Victoria Rotterdam. De opstellingen voor deze wedstrijd zijn nog niet bekend en worden dus op een later moment gecommuniceerd.