Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Dave Markus NL kampioen SSQ Heren B

Dave Markus heeft zich afgelopen wekend getroond tot Nederlands kampioen SoccerSquash Heren B. Voor de in Amsterdam woonachtige ‘MeerSquasher een hele knappe prestatie. Het was ook nog voor de eerste keer dat er werd gespeeld in deze categorie.

In de finale trof Markus in Daan Jongsma een geduchte tegenstander. De eerste game ging nog naar Jongsma (6-11), maar daarna nam Markus over en won de eindstrijd met 2-1 (11-9, 11-5).

Ook in de A-poule kwamen er ‘MeerSquashers in actie. Bas Markus stuntte bijna in de openingsronde, maar kon een 1-0 voorsprong tegen Arno Kensen niet verzilveren. Markus werd uiteindelijk 12e. Ook Edwin Stolwijk was van de partij in de A-poule. Hij eindigde op een 14e plek.