Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Geslaagde finaledag MSQ Fun League 2019

Afgelopen zaterdag vond de finaledag van de ‘MeerSquash Fun League 2019 plaats. Ook werden onze kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd voor hun prestaties en werd er afgesloten met een heerlijke BBQ.

Dit seizoen werd er wederom de MSQ Fun League gespeeld. Met tien teams begonnen wij op 19 april met de eerste wedstrijden om uiteindelijk zaterdag 29 juni te eindigen met de finaledag. Dit jaar verdeeld in drie categorieën, de A, B en C. Bij de C-poule ging het tussen de Cappuccino teams en het Heren 12 team. Het laatst genoemde team ging uiteindelijk met de  grote beker aan de haal.

Bij de B-poule wist 10BIER de titel te pakken. In de onderlinge duels versloegen zij het ‘MeerSquash personeelsteam en Heren 8. In de hoogste poule de A werd er gestreden tussen vier teams. Het Mixteam onder leiding van captain Bas Thijsse wist hier net zoals vorig jaar de titel te behalen. Naast dat het Mixteam in de MSQ Fun League heeft gespeeld kwamen zij ook uit in de landelijke DPD Mix Competitie in de A Divisie. Hier behaalden zij na twee knappe overwinningen op Squash Ede en Victoria Rotterdam de 5e plek.

Naast dat er deze dag veel potjes gespeeld zijn werden ook onze kampioenen gehuldigd die afgelopen seizoen 1,2 of 3 zijn geworden bij grote toernooien of die een competitie gewonnen hebben. Na de huldiging werd er met ruim 60 spelers en aanhang genoten van de heerlijke BBQ!

‘MeerSquash kijkt terug op een fantastische editie en een mooie finaledag.