Deze maand was het vooral opstarten bij de volwassenen ladder. Er zijn nog niet heel veel potjes gespeeld, maar het begin is er! Het meest gespeeld deze maand hebben Vijayendra van Eis en Shailendra van Eis, maar deze potjes waren wel allemaal tegen elkaar. Wie daagt hun uit om ook tegen andere te spelen??
Degene die de meeste plekken gestegen is deze maand is Antoni Dol. Met een winst partij tegen Keith Flanigan wist hij 8 plekken winst te behalen. Jesse Steijn, Ester Franken, Samuel Nauta, Rob van de Bosch en Narendra van Eis zijn deze maand de nieuwkomers en zullen jullie weer gaan uitdagen om zo hoog mogelijk te komen!
Weetje? Wist je dat onze nummer één op de ladder Paul Coll de nummer 6 van de wereld is? Hij speelt ook bij ons eerste mannen team in de eredivisie en komt zelf uit Nieuw Zeeland.
Tip van de maand: Vooral een tip voor beginners, zorg dat je altijd terug gaat naar de “T” zodat je altijd centraal staat en elke hoek net zover is.
Ook de jeugd is druk aan het spelen en heeft al veel meer gespeeld dan de volwassenen. Hierin is de grootste stijger en ook meteen de meeste potjes gespeeld Elcke Mols. Momenteel staat Elcke op plek drie, alleen de broertjes Nieto staan er nog boven. In een onderling duel wist Sebastiaan Nieto de koppositie over te nemen van zijn tweelingbroer Nicolas Nieto.