De Hoofddorpse squashclub ‘MeerSquash heeft afgelopen weekend in Almere bij de finaledag van de landelijke TMG Jeugdcompetitie de titel van beste club weten te pakken. Door uitstekende individuele overwinningen wist de club genoeg punten te pakken voor de titel.

De competitie opgestart na de corona periode om de jeugd nog te laten spelen voor vakantie viel goed in de smaak bij de Hoofddorpse jeugd. Het circuit bestaande uit vier toernooien werd als eerst gehouden thuis bij ‘MeerSquash. Door thuis al met veel jeugd mee te spelen en twee van de drie titels te winnen werd een goede stap gezet. Bij de tweede ronde won de club alle titels individueel en ging het riant aan kop in de ranglijst.

Door goede eerdere prestaties ging de club met een goed gevoel richting Almere en wist op de slotdag de clubtitel binnen te halen. Daarnaast wist Tim Veen de titel bij de beginners te winnen door overall de meeste punten te pakken in vier ronde. Ook viel ‘MeerSquasher Kevin Poels in de prijzen door uitgeroepen te worden tot sportiefste speler.

Individuele titels waren er in de vier rondes voor Sidney Poels, Ellen Akkerman, Marlieke Mols, Hjalmer Mols en Tim Veen.