Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash Jeugd presteert goed bij eerste TMG Jeugdcompetitie

Afgelopen weekend vond bij ‘MeerSquash & Activity de eerste speelronde van de TMG Jeugdcompetitie plaats. Dit was ook het eerste toernooi weer na de lockdown waardoor iedereen weer stond te popelen. Vanuit onze club deden maar liefst 13 spelers mee van de 33 totaal tellende deelnemersveld, verdeeld in drie categorieën.

Bij de Rookies/Minis was het ‘MeerSquasher Sidney Poels die met de winst ervan door ging. De van Beverwijk overgekomen speler is nog net binnen bij ons maar weet nu al successen te behalen. In de finale versloeg hij nummer één geplaatste Sasha Steps. Bij de strijd om het brons moest Janneke Bax het net afleggen waardoor zij knap vierde werd.

Ook de gehele familie Barlow speelde mee en wisten elkaar nauwelijks te ontlopen. Oudste Jennifer Barlow wist zesde te worden, de jongste Jack Barlow werd knap achtste en Tony Barlow werd negende.

Andere ‘MeerSquashers Kevin Poels en Jay van Kempen wonnen beide hun laatste wedstrijd en werden daarmee 11de en 15de.

Ook bij de beginners ging de titel naar een ‘MeerSquasher, Tim Veen won knap zijn beide poule wedstrijden en wist het seizoen te starten met een winst toernooi. De speler woonachtig in Hillegom gaat volgende week op zijn thuisbaan de titel verdedigen.

Bij de Gevorderden/Elite was het Elcke Mols die de hoogste notering binnen haalde met een achtste plaats. Plekje eronder op de negende plek wist Bram van Bemmel te eindigen. Jasper Herni (12), Feline Posdijk (12) en Renske Huntelaar (13) ontliepen elkaar ook weinig.

Ook doet ‘MeerSquash goede zaken in het competitie ranglijst, onze club staat momenteel eerste en dit gaan wij volgende week verdedigen bij Squash Hillegom!