Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash jeugd weer succesvol op NK Jeugd 2019

De ‘MeerSquash jeugd was weer zeer succesvol tijdens een NK Jeugd. Squash Almere was afgelopen weekend het decor van het eerste NK van het jaar. Alle jeugdspelers onder 11, onder 15 en onder 19 kwamen in actie.

Bij de Meisjes onder 11 gingen alle medailles mee terug naar Hoofddorp. Elcke Mols liet weer zien een klasse apart te zijn in haar categorie. Ze stond, net als vorig jaar, op het hoogste treetje. Renske Huntelaar en Katarina Machalova stonden naast haar op het podium.

Ook in de jongste klasse bij de jongens waren we succesvol. Evan Morris werd net als vorig jaar Nederlands kampioen. Kieran Berden werd hier tweede en mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen.

In de Meisjes en Jongens onder 15 pakten we ook twee medailles. Annamaria Machalova werd tweede bij de meisjes, Sam Gerrits pakte het zilver bij de jongens. Tegelijk met deze finales werd er ook gespeeld in de koningsklasse. In de Meisjes onder 19 miste Gabi Fritsche de eindstrijd, maar werd ze wel derde. Tom Schreurs mocht net als vorig jaar het podium op voor de titel. Hij werd Nederlands kampioen onder 19.

Klik hier voor alle uitslagen van het NK Jeugd 2019.