De talenten van ‘MeerSquash Hoofddorp hebben prima gepresteerd tijdens het NK Jeugd afgelopen weekend. Bij Squash Almere werden de eerste zes titels verdeeld, waarvan er twee werden binnengehaald door onze formatie.

Elcke Mols was alweer de grote winnares. Het toptalent van de club werd voor het vierde jaar op rij Nederlands kampioen onder 11 en kwam ook al op 10-jarige leeftijd in de onder 15 categorie in actie. Daar werd ze knap tweede, maar heeft ze nog flink wat jaren om ook die titel binnen te halen. In de onder 15 categorie bestond met Annamaria Machalova (goud) en Renske Huntelaar (brons) het hele podium uit ‘MeerSquashers. Bij de jongens deed de club het ook verdienstelijk. Alister Morris werd derde in de jongens <11 en Victor Santos de Freitas, die als thuisbasis Amsterdam heeft, maar ook regelmatig in Hoofddorp traint werd tweede in één categorie hoger. De laatste die in de prijzen viel was Jay van Kempen. Hij werd derde in de speciale rookie categorie.

In de koningsklassen ging het iets minder voortvarend. Tom Scheurs (vorig jaar nog winnaar) verloor in de kwartfinale en was daarom op dag één al uitgeschakeld. Bij de meisjes was Catlyn van Maas de Bie de beste ‘MeerSquasher. Zij werd vierde in de meisjes onder 19.