Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash talenten weer succesvol op NK Jeugd

De jeugd van ‘MeerSquash heeft tijdens het NK Jeugd <13, <17 en <23 weer van zich doen spreken. In Zwolle stond er in twee van de zes categorieën een ‘MeerSquasher op het hoogste treetje, nadat bij het vorige NK Jeugd (<11, <15 en <19) de helft van de gouden medailles al mee terug naar Hoofddorp gingen.

Annamaria Machalova was de beste in de meisjes <13. Zij won al haar wedstrijden zonder ook maar één game te verliezen. Achter haar pakte clubgenote Elcke Mols knap het zilver. De andere winnaar was weer Tom Schreurs, die na de titel <19 ook de beste was <17. De vierde en laatste medaille kwam op naam van Elfi Markus. Zij werd derde in de meisjes <17.

Behalve de genoemde medailles gingen er ook flink wat medailles naar spelers van de DSA (Dutch Squash Academy) die in ‘MeerSquash is gehuisvest. Zo wonnen Thijs Roukens (Jongens <23), Fleur Maas (Meisjes <23), Daniek Krukkert (Meisjes <17) en Guido Lindner (Jongens <13)  allemaal hun categorie.