Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquashers doen goede zaken bij DJO2019

De ‘MeerSquashers hebben goede zaken gedaan bij de Dutch Junior Open 2019 in Amsterdam afgelopen weekend. De Dutch Junior Open 2019 is met ruim 500 spelers één van de grootste en sterkste internationale jeugdtoernooien.

Vanuit ‘MeerSquash deden Elcke Mols en Renske Huntelaar mee bij de meisjes onder 11 jaar. Beide speelsters kwamen tot de halve finale, maar moesten hierin hun meerdere erkennen in hun tegenstander. Hierdoor speelde de dames tegen elkaar voor plek 3/4. In een super mooie wedstrijd was het Mols die met 3-1 wist te winnen.

Elcke speelde naast de onder 11 ook mee bij de meisjes onder 13. Ook hierin ging ze goed van start door de kwalificatie te winnen. Eenmaal in het hoofdschema werd het zwaarder en wist nog één partij te winnen. Hierdoor eindigde ze op een 14de plek.

Ook bij de jongens onder de 13 waren we goed vertegenwoordigd. Victor Santos de Freitas en Evan Morris deden goede zaken. Victor wist zijn eerste twee wedstrijden te winnen en verloor hierna de rest. Hierdoor kwam hij op een 16de plek terecht in een schema van 55 spelers. Evan Morris wist in dezelfde leeftijdscategorie een 53ste plek te behalen.

Hjalmer Mols en Sam Gerrits vertegenwoordigde ‘MeerSquash bij de jongens onder 15 jaar. Gerrits was vooraf als tweede geplaatst van de 88 deelnemers, maar verloor in de tweede ronde al van een Amerikaan. Hierna won hij bijna alle wedstrijden waardoor hij toch op een 17de plek eindigde. Mols verloor zijn eerste ronde, wist hierna twee potjes te winnen en verloor zijn laatste wedstrijd weer. Hierdoor bereikte hij een knappe 40ste plek.

Bij de meisjes onder 17 deed Feline Posdijk mee en wist zich goed staande te houden. Na een verliespartij in de eerste ronde wist zij hierna nog wat potjes te winnen. Hierdoor kwam zij tot een 40ste plek.

Wil jij alle uitslagen bekijken? Klik dan hier.