NK Masters op 26 en 27 oktober

Net als in 2017 en 2018 organiseren wij in 2019 weer het NK Masters. Hét NK voor 35 tot en met 75+!

SBN heeft de organisatie van het DPD NK Masters 2019, 2020 en 2021 toegekend aan MeerSquash in Hoofddorp. Het jaarlijkse evenement voor spelers van 35 jaar en ouder bepaalt wie zich een jaar lang Nederlands Kampioen mag noemen in één van de diverse masters categorieën.

De organisatie van de DPD NK Masters ligt, net als de voorgaande editie, in handen van MeerSquash Hoofddorp. Zij bracht de vorige twee edities van het NK Masters nieuw elan bij, onder andere door het creëren van een ouderwets gezellige sfeer en persoonlijke promotie. “Wij zijn zeer verheugd met het feit dat wij ook de komende jaren de NK Masters mogen organiseren. Het toernooi kenmerkt zich door de ongedwongen maar gezellige sfeer.”, aldus Marten van der Mark van MeerSquash.

Ten opzichte van voorgaande jaren wordt het NK Masters komend jaar eerder gespeeld. Op 26 en 27 oktober zijn de banen van ‘MeerSquash het decor van de Nationale kampioenschappen voor Masters. Inschrijven kan alvast door een mailtje te sturen naar m.vandermark@meersquash.nl!

7 augustus 2019|
webdesign development