Op maandag 22 april van 12:00 uur tot en met 17:00 uur organiseren wij bij ‘MeerSquash het paastoernooi 2019. Naast de wedstrijden organiseren wij ook veel leuke activiteiten.

De kids kunnen meespelen in de categorieën: mini’s, rookies. beginners, gevorderden en elite. Ook nieuw dit jaar is de speciale ouders poule. Neem je ouders dus mee en laat hun ook meespelen. Of zij al vaker gespeeld hebben of nog nooit maakt niet uit iedereen mag meedoen.

Naast de wedstrijden organiseren wij leuke side events zoals beat the pro, speel tegen Hjalmer of Catlyn en probeer hun te verslaan. Ook gaan wij paaseiren verstoppen die jullie mogen zoeken.

Ook nieuw dit jaar is een lekkernijen tafel. Wij zouden het leuk vinden als wij met ouders taarten, cakejes of andere lekkere hapjes kunnen maken. Smiddags aan het einde van de dag zetten wij dit allemaal op een tafel zodat iedereen ervan kan genieten.

Lijkt het jouw leuk om mee te doen? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar d.vanhal@meersquash.nl of schrijf je naam op het prikbord erbij! Dan zien wij jullie 22 april.