Ons eerste herenteam heeft woensdagavond opnieuw een overwinning geboekt in de DPD Heren Eredivisie. In een Noord-Hollandse derby werd in Beverwijk gewonnen van DKTP-IT / MAX Beverwijk. Het werd 4-11 voor de Hoofddorpers.

We kende nog wel een valse start in Beverwijk doordat Bart Ravelli in de eerste partij van de avond verrassend onderuit ging tegen Roberto Kalshoven: 4-11, 11-5, 11-8, 9-11, 8-11. Kopman Paul Coll, de mondiale nummer vijf, trok de stand echter gelijk door in een hoogstaand duel de Franse nummer één Gregoire Marche (PSA-15) te verslaan: 14-16, 11-7, 11-8, 11-8.

In het slotduel stelde Jan van den Herrewegen vervolgens de overwinning veilig  door de Duitser Jens Schoor gedecideerd terug te wijzen: 11-7, 11-8, 11-6

Door de vierde zege van het seizoen heeft ‘MeerSquash na zes speelronden 46 punten bij elkaar geslagen. Hiermee bezetten de Hoofddorpers de derde plaats in de DPD Heren Eredivisie, achter Victoria Rotterdam (52 punten) en koploper Coulisse / Twente (65 punten).

Na een korte ‘winterstop’ staat op woensdag 22 januari de volgende speeldag in de DPD Heren Eredivisie op het programma. Wij ontvangen dan in eigen huis Rixax / Squash Almere, de nummer zeven van de ranglijst.

Meer informatie over de DPD Eredivisie is te vinden op www.squasheredivisie.nl.