Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquashers actief bij EK Jeugd

Nadat ze in Eindhoven eerst het EK <19 en daarna het EK teams voor volwassenen hebben afgerond, speelde daar het afgelopen weekend de jeugd het EK <15 en <17. Bij beide categorieën stonden Nederlandse teams ingeschreven.

Vanuit ‘Meersquash deden in het team <15 Renske Huntelaar, Elcke Mols en Evan Morris mee. Renske en Elcke wisten elke wedstrijd die zij speelden te winnen. Helaas konden de jongens, waaronder Evan, niet altijd winnen en eindigde het team op een 18e plaats. Het Belgische team <15 wist een unieke prestatie neer te zetten door in de finale van Engeland te winnen. Polen is op de 3e plek geëindigd.

In het team <17 deden vanuit ‘Meersquash Marlieke Mols en Annamarie Machalova mee. Zij wisten met het team uiteindelijk de 11e plek te behalen. Guido Lidner heeft een erg knappe prestatie neergezet door dit EK alle wedstrijden te winnen na de andere twee EK’s ook al te hebben gespeeld. In de finale van de <17 heeft Engeland 2-1 gewonnen van Frankrijk. Oekraïne won 2-0 van Spanje voor de 3e plek.