Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquashers actief bij NK Squash 2022, Mols pakt goud!

Afgelopen weekend vond het NK Squash 2022 plaats in het Frans Otten Stadion Amsterdam. Vanaf donderdagavond werd er in vier categorieën bij de dames en heren gestreden om het eremetaal. Ook vanuit ‘MeerSquash waren spelers actief!

Bij de Heren B was het Ad Heskes die meespeelde en het super gedaan heeft! Hij kwam zijn eerste ronde wedstrijd door, maar moest helaas in de tweede ronde zijn verlies nemen. Hierna wist hij te winnen van Bram Jansen en verloor hierna waardoor hij mocht strijden voor plek 11. Helaas wist hij deze pot op zondagochtend niet te winnen en werd verdienstelijk 12de!

Bij de Dames B was het Elcke Mols die in haar poule de eerste wedstrijd wist te winnen waardoor zij op zondag op de Glass court mog spelen in de grote finale tegen Eva Maas. Na een spannende eerste game die Elcke met 11-9 wist te winnen trok zij deze reeks door en pakte zij het goud met een 3-0 overwinning! Weer een mooie titel op de erelijst voor de pas 12 jarige Mols.

Bij de Dames A was het een ongelukkig weekend voor Gabi Fritsche die haar eerste wedstrijd verloor. Hierna wist zij zich te revancheren en wist beide partijen te winnen waardoor zij negende werd! Ook de pas 13-jarige Renske Huntelaar speelde mee en was vooraf als achtste ingeschaald. Maar dit wist zij met vlag en wimpel te overtreffen door voor plek 5/8 van Juliette Permentier te winnen. Haar laatste wedstrijd verloor zij helaas maar werd daardoor wel knap zesde van Nederland!

Bij de Heren A speelde Knut Hogervorst mee die zijn eerste wedstrijd niet wist te winnen en daardoor veroordeeld was tot de onderste helft van het schema. Hier wist hij wel zijn wedstrijd te winnen. Zijn derde wedstrijd verloor hij nipt met 14-12 in de vijfde game van Joris Wagenaar. Uiteindelijk wist Knut een 12de plek te behalen!

Nederlands Kampioenen werden Piedro Schweertman en verrassend Fleur Maas. Voor Schweertman zijn zesde titel en voor Maas haar eerste titel. Zij wist in de finale top favoriet Milou van der Heijden te verslaan.

Alle winnaars gefeliciteerd!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl