Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘Meersquashers in actie op de German junior open

Afgelopen weekend vond eindelijk weer de German junior open plaats, in Hamburg. Vanaf vrijdag tot maandag werd er op de baan gestreden door de top van Europa. Ook vanuit ‘Meersquash waren spelers actief!

Bij meiden onder 13 deed Elcke Mols mee. Elcke won knap haar eerste wedstrijd en verloor helaas de tweede met 3-1 tegen een Amerikaan. Daarna won ze haar wedstrijd, waardoor Elcke op een mooie 5de plek eindigde.

Evan Morris was ook aanwezig en deed mee met de jongens onder 15. Zijn eerste wedstrijd speelde Evan tegen een Egyptenaar, en verloor na goed gespeeld te hebben met 3-1. Daarna mocht Evan nog vier wedstrijden spelen, waarvan hij er twee won. Waardoor Evan 51ste geworden is van de 80 spelers die meededen!

Ook Damian Groenewald deed mee bij jongens onder 19. Damian is vanuit Zuid-Afrika afgereisd om paar maanden bij ‘Meersquash te trainen onder leiding van Jason Morris. Damian heeft een mooie prestatie geleverd op de German Junior Open. In de halve finale verloor die van de uiteindelijke nummer 1. Waardoor Damian op een mooie derde plek eindigde!