Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Mooie prestaties op het NK door ‘Meersquashers

Afgelopen weekend vond het NK squash weer plaats in het Frans Otten Stadion. In dit weekend zijn er weer mooie prestaties geleverd door de ‘Meersquashers. Waarvan twee podiumplekken en drie speelsters in de top 10 eindigde bij de dames 1!

Bij de dames 1 deden de jonge talenten Elcke Mols, Elfi Markus en Renske Huntelaar mee. Elcke haar eerste wedstrijd was tegen Juliette Permentier, die nog te sterk was voor Mols. Daarna wist Elcke twee wedstrijden te winnen en verloor ze de laatste. Waardoor ze op een 10de plek eindigde.

Elfi Markus haar eerste wedstrijd was tegen Naomi Nohar. Beide dames zijn elkaar in het verleden al vaak tegengekomen. Donderdag was Elfi duidelijk sterker en heeft met 3-1 gewonnen. Ook Renske kwam na een spannende pot van 3-2 de eerste ronde door. Daarna verloren beide dames en kwamen ze elkaar tegen in het schema. De dames waren erg aan elkaar gewaagd en de wedstrijd liep uit tot een vijfsetter die Huntelaar naar haar toe trok. Elfi eindigde op een 7de plek en Renske 6de.

Bij de heren 1 deed Knut Hogervorst mee, hij wist de eerste wedstrijd helaas net niet te winnen van Joris Wagenaar. Hierna moest Knut nog een wedstrijd tegen Stan Al, wat weer uitliep op een vijfsetter, die Stan wist te winnen. Knut eindigde op een 10de plek.

Bij de heren 2 deed Guido Ploem mee, de eerste wedstrijd kwam die makkelijk door met 3-0. Daarna won Ploem weer met 3-1 en kwam zo in de finale terecht. Hier moest hij tegen de nog jonge speler Robert Lindner. Guido kwam 2-0 voor te staan, maar verloor met 2-3.

Arjan versteeg deed mee bij de heren 4-6. Ook Arjan kwam ver en wist vier wedstrijden te winnen, waardoor die in de finale kwam en tegen Rob Konijn voor de eerste plek mocht vechten. Arjan kwam 2-1 voor te staan maar bij 7-7 moest Versteeg helaas opgeven, door een blessure en eindigde hiermee op de tweede plaats.

Het was weer een geslaagd NK met spannende wedstrijden en een leuke sfeer, wil je alle uitslagen zien klik dan hier.