‘MeerSquash & Activity bestaat vandaag 30 jaar!

Op 1 november 1990 om 15:00 uur ’s middags werd de eerste bal geslagen door Erik Kooijman en Caroline Zijlstra op baan 8. Nadat ’s middags de eerste bal geslagen was, werd er diezelfde avond al de allereerste ‘MeerSquash competitiewedstrijd gespeeld. Fun fact: op deze dag was het gas nog niet aangesloten dus iedereen zat met hun winterjas aan! Zie hieronder een foto van de eerste geslagen bal en krantenartikel over de opening:

 

Voordat op 1 november de deuren opengingen moest er natuurlijk veel gedaan worden. Te beginnen met uiteraard de bouw! Hieronder een paar foto’s en krantenartikelen van destijds:

 

Helaas kunnen wij wegens de COVID-19 periode geen groot feest geven wat wel op de planning stond. Toch willen wij de komende periode stilstaan bij ons 30-jarig bestaan. We zullen de komende periode allerlei foto’s online zetten van grote, bijzondere en leuke gebeurtenissen. Ook zijn wij met een leuk foto project bezig bovenaan de tribune baan 1!

Tot slot hebben wij een leuke win actie: stuur jouw leukste, grappigste of meest bijzondere foto van de afgelopen 30 jaar bij ons op de club op naar d.vanhal@meersquash.nl. De beste foto krijgt een speciaal plekje bij ons op de club.