Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash & Activity domineert TMG Jeugdcompetitie speelronde 2

Afgelopen zondagmiddag vond bij Squash Hillegom de tweede editie van de TMG Jeugdcompetitie plaats. Nadat de eerste speelronde thuis een groot succes was waarbij wij 2 van de 3 titels wonnen en ook in de clubranglijst aan de leiding gingen begonnen wij met maar liefst 14 jeugdspelers Hillegom.

Bij de Elite categorie deed Hjalmer Mols voor het eerst mee voor ons en wist meteen zijn stempel te drukken door de titel te winnen zonder enige gameverlies. In de finale was hij te sterk voor Brian Daalhuizen. Voor plek 7/8 werd het een club onderonsje waarbij Bram van Bemmel 7de werd en Elcke Mols 8ste. De plate ging naar Feline Posdijk en Jasper Herni wist een 11de plek te pakken.

Bij de beginners was het vorige week Tim Veen die verrassend won, maar ook deze week liet hij zich van zijn beste kant zien en wist wederom met de titel naar huis te gaan! In de poule wist hij te winnen van clubgenoten Sidney Poels en Marlieke Mols die het podium met een zilveren en bronzen medaille wisten te betreden.

De meeste spelers speelde mee bij de Rookies, ook nieuwkomer Ellen Akkerman speelde daar voor het eerst mee en wist zichzelf meteen in de kijker te spelen door de finale te behalen. In de finale speelde Ellen tegen nummer één geplaatste Sasha Steps, na twee games stond het gelijk. Na een spannende wedstrijd wist Ellen de titel naar haar toe te trekken door 3-1 te winnen. Op de vierde plek net naast het podium eindigde Tony Barlow. Ook knappe prestaties van Janneke Bax (6de), Jennifer Barlow (7de), Kevin Poels (10de) en Jack Barlow (12de).

Doordat ‘MeerSquash 3 van de 3 titels wist te winnen en veel punten individueel behaalde gaat de club ook in de clubranglijst aan kop! Nog twee speelronde te gaan. Op zondag 4 juli staat in Houtrust Den Haag de derde speelronde van de TMG Jeugdcompetitie gepland. Inschrijven kan nog via deze link.