Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

‘MeerSquash & Activity jeugd actief bij TMG Almere

Afgelopen weekend vond de TMG Junior Squash Series plaats bij Squash Almere. Het grootste jeugdcircuit van Nederland vond voor eerst plaats dit squashkalenderjaar. Met veel extra maatregelen ging het toernooi met zes spelers van onze club van start.

Bij de Rookies was Janneke Bax voor ons actief. Vooraf was Janneke 5/8 geplaatst, maar toch wist zij knap de halve finales te bereiken. In de halve finale verloor zij met 3-1 van de nummer 3 geplaatst en voor plek 3/4 verloor zij met 11-8 in de vijfde set waardoor Janneke met een vierde plek tevreden naar huis kan.

Bij de Beginners was Tim Veen actief. In een poule van drie wist Tim één pot te winnen en één te verliezen. Door gelijke standen in de poule eindigde hij door gamestanden derde in de poule en wist uiteindelijk voor plek 5 te winnen.

Bij de Gevorderden was ‘MeerSquash het meest actief. Renske Huntelaar wist haar kwalificatie te winnen waardoor er drie van de acht spelers in het hoofdschema onze club kwamen. In de eerste ronde speelde Elcke Mols tegen Bram van Bemmel, Bram speelt dit seizoen jeugdcompetitie bij onze club! Elcke wist deze pot met 3-0 te winnen. Door een tweede ronde verlies partij en een verlies voor plek 3/4 wist Elcke uiteindelijk vierde te worden. Renske wist een zesde plek te bemachtigen en Bram eindigde op een zevende plek.

In de Elite speelde nieuwe jeugdaanwinst Knut Hogervorst mee. De nieuwe speler van onze Heren 2 team verloor in de halve finale van nummer één geplaatste Rowan Damming, maar wist voor plek 3 zich te herpakken en won met 11-5 in vijfde set het brons.