Afgelopen zondag vond de J.M. Fentener van Vlissingen Bokaal 2020 plaats bij ‘MeerSquash & Activity. Dit toernooi waarbij gespeeld wordt om de titel sterkste jeugdclub van Nederland werd vorig jaar gewonnen door ons en dus moesten wij onze titel verdedigen.

Dit jaar speelde mee voor ‘MeerSquash Renkse Huntelaar, Elcke Mols, Marlieke Mols en Janneke Bax. Een volledig meidenteam tussen de jongenteams, al een prestatie opzich! In ieder geval de sterkste club qua meiden.

De meiden speelde zondag in een poule van vier met Squash Almere, Sportvereniging Amsterdam en SportCity Woerden. De eerste twee genoemde waren helaas te sterk voor ons wel wonnen wij van de drie wedstrijden telkens één potje. Tegen SportCity Woerden werd wel gewonnen. Op elke positie waren wij te sterk en wonnen de wedstrijd met 9-0.

Uiteindelijk na het optellen van alle games en wedstrijden ontvingen onze meiden het brons. Super knappe prestatie tussen alle jongens. Volgend jaar gaan wij weer ons best doen om de bokaal terug te winnen.

Bekijk het volledige speelschema en resultaten hier.