Yeaah het is eindelijk zover volgende week woensdag 19 mei 2021 openen wij onze deuren weer! Hieronder kort een overzicht wat dit inhoud voor jullie:

  • Fitness: Vanaf woensdag 19 mei is de fitnessruimte weer geopend voor alle leden, inclusief squashers. Er mogen maximaal 15 personen tegelijkertijd gebruik maken van de fitnessruimte. Binnen de fitness dient iedereen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en vooraf reserveren is verplicht. Dit kan zelfstandig via het inmiddels bekende ledenportaal of per telefoon (023-5623514). Je kunt ook op de club zelf reserveren, maar je loopt dan het risico dat er geen plaats meer beschikbaar is. Leden die vooraf gereserveerd hebben, krijgen namelijk voorrang. Alle ochtenden en maandag- t/m donderdagavond zal er zoals gebruikelijk een fitnessinstructeur aanwezig zijn.
  • Groepslessen: De groepslessen vinden vanaf volgende week plaats op de parkeerplaats. Reserveren is verplicht en kan via het ledenportaal, per telefoon (023-5623514) of aan de receptie.
  • Vacustep: De Vacustep is weer beschikbaar voor het wegwerken van de coronakilo’s. Wel voeren we aangepaste meetmethoden in als gevolg van de afstandsbeperkingen. Reserveringen voor de Vacustep kunnen per mail of door te bellen naar de club op 023-5623514.
  • Squash & SoccerSquash: Per 19 mei is het ook weer mogelijk om een squashbaan te boeken. Het maximum aantal personen op een baan is gelimiteerd op twee waarbij een afstand van anderhalve meter in acht genomen moet worden voor personen boven de 18 jaar. Jeugd kan gewoon spelen. Ook voor squash en soccersquash geldt dat reserveren verplicht is. Dit kan vanaf begin volgende week. Hierbij geldt een maximum van 45 minuten per 2 personen per dagdeel. Mocht de baan na jouw reservering vrij zijn, dan kan er uiteraard gewoon doorgespeeld worden. Reserveren kan vanaf maandag 12 uur via ons nieuwe portaal. Hierover komt meer uitleg maandagochtend op onze website!
  • Trainingen: Ook de squashlessen en personal trainingen worden vanaf volgende week woensdag weer opgestart. Heb je behoefte om jouw roestige squashtechniek weer even op te frissen of wil je gewoon jouw spel verbeteren, neem dan contact op met Jason Moris. Om fitter te worden, kun je ook kiezen voor een specifieke en persoonlijke begeleiding in de fitness in de vorm van personal training of small group workouts. Voor meer informatie hieromtrent kun je contact opnemen met Ricardo Berkhout of op onze website kijken.
  • Kleedkamers: De kleedkamers dienen in eerste instantie nog gesloten te blijven. Je dient dus in sportkleding naar de club te komen en thuis te douchen.
  • Horeca: De horeca zal eveneens open zijn met inachtname van de geldende regels van Koninklijke Horeca Nederland. Drankjes en hapjes kunnen gewoon aan de bar besteld worden, maar mogen alleen genuttigd worden bij de banen, in de fitness (tijdens sportbeoefening) of op het terras (voor of na sportbeoefening). Vanaf 20.00 uur mag er geen alcohol meer worden geschonken. Mocht je een borrel of BBQ willen geven op het terras, informeer dan bij Ernst Otte naar de mogelijkheden.
  • Openingstijden: Vanaf woensdag 19 mei zijn we doordeweeks geopend van 08.00 uur tot 13.00 uur en van 16:00 uur tot 23:00 uur. Op zaterdag en zondag openen we de deuren om 09.00 uur en sluiten we om 13:00 uur.

Op onze website kun je de uitgebreide protocollen vinden met betrekking tot de diverse sportactiviteiten en de horeca. Lees deze a.u.b. even goed door zodat je op de hoogte bent van alle regels. Deze zullen ook binnen de club duidelijk zichtbaar zijn. We verwachten uiteraard dat iedereen hierbij zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt om deze na te leven.

Voor de leden die een ‘coronastop’ hebben doorgegeven en waarvan het lidmaatschap momenteel is ‘bevroren’, zullen de abonnementen weer geactiveerd worden vanaf het moment dat je komt sporten of anders per 1 juni.

We zijn zeer blij dat we weer open mogen en kijken er naar uit om jullie snel op de club te treffen. Hopelijk tot volgende week!