Zoals jullie wellicht wel weten heeft premier Rutte vorige week aangegeven dat de sportscholen per 1 juli weer open mogen mits het coronavirus in ons land onder controle blijft. Inmiddels hebben we ook vernomen dat er vanaf dezelfde datum weer gesquasht mag worden!

Verder hebben we vanuit de gemeente toestemming gekregen om onze horecafaciliteiten VANAF VANDAAG weer open te stellen!

Net als bij de buitensportlessen die we sinds medio mei aanbieden, zullen we moeten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, de Veiligheidsregio Kennemerland en de landelijke overheid. Hiervoor conformeren we ons aan de protocollen die door de Koninklijke Horeca Nederland (voor de horeca), NL Actief (voor fitness) en Squash Bond Nederland (voor squash) zijn of worden samengesteld in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Concreet betekent dit het volgende:

  1. De outdoor groepslessen gaan deze maand op dezelfde wijze verder. Wel zullen we het rooster hier en daar aanpassen in lijn met de bezetting van de afgelopen weken, zo komt er o.a. een extra les “Buitenfitness” bij. Hiervoor gebruiken wij onze bankjes, halters en dumbells en kan jij zelfstandig krachttraining doen. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus reserveer snel jouw plek! Reserveren voor de overige groepslessen blijft verplicht om te voldoen aan de gestelde richtlijnen. Klik hier voor het protocol buitensport volwassenen.
  2. Vanaf vandaag zijn we ook weer open voor een hapje en een drankje. Reserveren voor het terras is niet nodig, maar uiteraard gelden hier wel diverse voorwaarden in lijn met het protocol van de Koninklijke Horeca Nederland. Bij slecht weer of grote groepen kunnen we ook van onze bar binnen gebruik maken. Hiervoor dient volgens de protocollen wel gereserveerd te worden. De horeca is in beginsel alle dagen open van 09.00-13.00 uur en doordeweeks ook van 16.00-22.00 uur. In het weekend zijn we in de middagen beschikbaar voor groepsreserveringen voor o.a. BBQ’s, borrels, teamuitjes en andere versnaperingen. Deze kunnen geboekt worden via e.otte@meersquash.nl. De volledige ‘spelregels’ staan op onze website.
  3. Per 1 juli hervatten we dan ook onze fitness- en squashactiviteiten. De bijbehorende protocollen zullen we in de loop van juni op de website zetten en communiceren per email.

Als gevolg van de gedwongen (tijdelijke) sluiting, hebben we de afgelopen maanden geen abonnementsgelden geïncasseerd. Nu het duidelijk is wanneer we weer (volledig) open kunnen, zullen we de incasso’s de komende weken weer gaan opstarten. Dit doen we op individuele basis zodat we voor al onze leden ‘maatwerk’ kunnen leveren. Hierover nemen we in de komende maand (persoonlijk) contact met iedereen op.

We zijn zeer blij dat we weer een stap voorwaarts kunnen zetten met de opening van onze horecafaciliteiten en kijken er naar uit om jullie op de club te treffen!