Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

TMG Kersteditie ‘MeerSquash groot succes

Afgelopen zondag vond de TMG Junior Squash Series bij ons in het centrum plaats. Met ruim 95 inschrijvingen, wat het grootste aantal is in de afgelopen 10 jaar, gingen de eerste wedstrijden om 9:00 uur van start. Vanuit ‘MeerSquash deden twintig kids mee in diverse categorieën.

Bij de mini’s deden tien ‘MeerSquashers mee van de totaal 21 tellende deelnemersveld. Tony Barlow speelde zich knap naar de finale toe. Helaas moest hij hierin zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander en wist uiteindelijk het zilver te bemachtigen. Ook Max Lindner deed goede zaken bij zijn eerste grote toernooi. Hij werd uiteindelijk knap vierde. Ook Janneke Bax wist een top-8 notering te pakken, zij werd uiteindelijk zesde. Ook Thijs Bulte (10de), Jack Barlow (11de), Jay van Kempen (12de), Jennifer Barlow (15de), Okan Aslan (19de) en Stefan Bax (23ste) waren van de partij.

Bij de Rookies deden Allister Morris en Frederico Calis mee vanuit ‘MeerSquash. Allister wist knap zonder game verlies de finale te bereiken en ook in de finale bleek hij te sterk en won hij de titel knap met 3-0 in de finale. Voor Frederico was het een zwaarder toernooi, maar zeker leerzaam. Hij eindigde uiteindelijk op een 12de plek!

Bij de Gevorderden wisten alle ‘MeerSquashers de kwalificatie door te komen. Na twee verlies partijen van alle vier de spelers gingen ze onderling uitmaken wie het hoogste eindigde. Evan Morris wist na twee winst partijen uiteindelijk 13de te worden. Hij won van Elcke Mols die 14de werd. Op plek 15 eindigde Luc Wentzel die net sterker was dan Jasper Herni die 16de werd.

Bij de Elite meisjes waren Catlyn van Maas de Bie en Emme-Lotte Boon van de partij. Emme wist zich naar een 4de plek te spelen en Catlyn werd uiteindelijk 3de nadat zij in de poule gelijk eindigde met de nummer 1 en 2.

Ook bij de Elite jongens hadden wij een troef in handen. Eredivisie speler Tom Schreurs speelde mee en wist uiteindelijk de halve finale te halen. Hierin verloor hij nipt in de vijfde set waarna hij ook voor plek 3/4 niet wist te winnen en uiteindelijk nest naast het podium eindigde.

Met ruim 95 spelers, veel ouders, opa’s en oma’s was het gezellige geslaagde dag en kijken wij alweer uit naar de volgende editie volgend jaar!