Beste sporter,

Zoals gisterenavond aangekondigd tijdens de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge, is sporten de komende twee weken alleen nog beperkt mogelijk. Voor alle volwassenen geldt met ingang van donderdag 5 november dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand op individuele basis of met z’n tweeën. Grotere groepen zijn niet toegestaan met uitzondering van topsporters of kinderen tot 18 jaar.

Dit betekent concreet dat de groepslessen de komende twee weken komen te vervallen en dat ook de circuittrainingen, Small Group Workouts en groepstrainingen voor squash niet door kunnen gaan in de huidige opzet.

Wel blijft het mogelijk om met inachtneming van de 1,5 meter afstand te blijven squashen en fitnessen bij ‘MeerSquash & Activity. Vooraf reserveren blijft hierbij verplicht. Ook is het nog steeds noodzakelijk om in sportkleding te arriveren en na afloop van de sportactiviteit direct naar huis te gaan.

Voor onze jeugdleden verandert er gelukkig niks. De reguliere jeugdlessen gaan de komende periode dan ook gewoon door.

Het spreekt voor zich dat de extra maatregelen opnieuw hard aan komen. De overheid heeft echter duidelijk aangegeven dat deze restricties in principe gaan gelden voor een periode van twee weken en dat we vanaf 19 november terug gaan naar de huidige situatie. Medio december zal er dan door het kabinet beoordeelt worden of er verder afgeschaald kan worden.

Nogmaals bedankt voor jullie begrip en medewerking. Tot snel weer op de club!