Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Podiumplek voor Elcke op de Dutch Junior Open

De Dutch Junior Open zit er weer op. Tien ‘Meersquashers hebben afgelopen vier dagen, wedstrijden gespeeld tegen de top van de wereld. Hierbij zijn mooie prestaties behaald!

Op vrijdag stonden Elcke Mols, Renske Huntelaar en Damian Groenewald in de kwartfinale. Elcke wist de kwart finale knap met 3-1 te winnen. Voor Renske en Damian zat dit er helaas net niet in na een vijfsetter. Waardoor ze nog voor plek 5 t/m 8 mochten strijden. Renske heeft daarna nog twee mooie vijfsetters gespeeld, die ze helaas verloor. Waardoor ze op plek 8 eindigde, ook Damian eindigde op een mooie 8ste plek. Elcke verloor haar halve finale, waardoor ze nog voor de derde plek kon gaan en die heeft Elcke gewonnen. Waardoor ze op de Dutch Junior Open een podiumplek binnensleepte!

Ook bij jongens onder de 19 zijn mooie prestaties behaald door Hjalmer Mols en Knut Hogervorst, beide mannen wisten de eerste wedstrijd te winnen en verloren de tweede wedstrijd. Knut heeft daarna alle wedstrijden gewonnen waardoor die op plek 17 eindigde. Ook Hjalmer heeft heel goed gespeeld en eindigde op plek 23, van de 62 die meededen!

Daarnaast zijn er ook mooie wedstrijden gespeeld door Tim Veen, Marlieke Mols, Evan Morris, Tony Barlow en Jack Barlow.

Wil je alle uitslagen zien? Dan kan dat via: https://www.europeansquash.com/sport/tournament?id=140EBBEE-27D3-435B-8817-EE8B9FC94B64

Gefeliciteerd iedereen met de knappe prestaties!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl