Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Podiumplekken voor ‘Meersquashers op het TMG

Zondag 13 november vond het TMG plaats in Amsterdam bij Match. Acht jeugdleden van ‘Meersquash deden mee en hebben mooie resultaten behaald.

Bij de categorie rookies deed Milan Vink mee. Milan mocht in totaal vier wedstrijden spelen waarvan hij er twee won, waarbij hij op de tiende plek eindigde.

Bij de beginners zijn er twee podiumplekken behaald. In deze categorie deden Levis Visser, Hana el Nayal, Luca Stolwijk en Kevin Poels mee. Levi wist alle wedstrijden te winnen, waardoor hij eerste werd. Luca en Hana verloren beiden in de halve finale hierdoor moesten ze voor de derde plek tegen elkaar. Hana wist dit met 3-0 te winnen waardoor ze als derde eindigde en luca vierde. Kevin wist een mooie zevende plek te behalen!

Bij de Stars deden Elcke Mols en Tim Veen mee, ze hebben allebei een mooie prestatie neergezet. Elcke wist alle wedstrijden te winnen waardoor ze de eerste plek behaalde. Tim wist op een knappe tweede plek te eindigen.

Door alle mooie resultaten heeft ‘Meersquash flink wat punten kunnen binnenhalen voor de jeugdcompetitie ranking!

Het volgende TMG toernooi vindt plaats op 18 december bij Houtrust en op 11 december vinden de clubkampioenschappen plaats bij ‘Meersquash.