Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Tweede nederlaag voor ‘MeerSquash in damescompetitie

‘MeerSquash heeft woensdagavond een nederlaag geleden in de SBN Eredivisie voor vrouwen. In eigen huis waren de Hoofddorpse squashsters niet opgewassen tegen Frans Otten Stadion. Het werd 3-12.

In vergelijking met de openingswedstrijd van het seizoen, nam de 22-jarige Gabi Fritsche de plaats in van de negen jaar jongere Elcke Mols. Daarnaast betraden ook Elfi Markus (18 jaar) en Renske Huntelaar (14 jaar) de baan namens de thuisploeg.

De jarige Huntelaar moest in de eerste partij van de avond buigen voor Victoria Leow. Hoewel ze de eerste game na een grote achterstand nog wel knap binnenhaalde, was het toptalent niet opgewassen tegen haar Australische tegenstandster: 12-10, 6-11, 4-11, 5-11.

Kopvrouw Fritsche was vervolgens ook niet in staat om haar duel tegen de Tsjechische Naty Babjukova in winst om te zetten. Het werd 4-11, 5-11, 7-11.

In de slotpartij leek Markus daarentegen wel lang op de winst af te stevenen. Tegen Suzanne Peters waren diverse matchballen in de vierde game echter niet besteed aan de ‘MeerSquash speelster die uiteindelijk met 5-11, 11-6, 11-5, 10-12, 1-11 ten onder ging.

Door de nederlaag staat de jonge ploeg uit Hoofddorp na twee speelronden met zes punten zesde in de hoogste divisie van de nationale squashcompetitie.

Over twee weken (woensdag 23 november) gaat de damescompetitie verder met een duel tussen Keylane Squash Utrecht en ‘MeerSquash. Een week eerder komen ook de Hoofddorpse mannen weer in actie. De squashers spelen dan uit tegen Victoria Rotterdam.

Meer informatie over de SBN Eredivisie is te vinden op www.squasheredivisie.nl of via de volgende links: dames en heren.

© MeerSquash

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl