Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Vacature: Schoonmaker

Wij hebben een vacature voor een schoonmaker (m/v) openstaan.

Ben jij netjes en moet alles bij jou altijd schoon zijn? Ben jij op zoek naar een (bij)baan als schoonmaker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ‘MeerSquash & Activity in Hoofddorp zoeken wij een schoonmaker die minimaal één dag in de week s ’ochtends drie uur beschikbaar is om de dagelijkse schoonmaak te doen.

Wie ben je:
Je bent netjes en werkt natuurlijk heel stipt. Op tijd komen is voor jou vanzelfsprekend en je bent niet te beroerd om een keer in te vallen indien nodig.

Wat kan je:
Relevante werkervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet specifiek nodig. Natuurlijk spreek het in je voordeel als je kan beschikken over een up-to-date CV!

Wat krijg je:
Natuurlijk ontvang je bij ons een marktconform salaris. Je begint met één vaste dag, maar het is mogelijk om dit in de toekomst uit te breiden. Daarnaast kan je genieten van goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gratis sportabonnement?

Interesse?
Stuur dan je CV met motivatiebrief naar communicatie@nextsquash.nl. Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel dan naar 023-5623514 en vraag naar Marten van der Mark.

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl