Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Veel ‘MeerSquashers aanwezig bij eerste TMG

Afgelopen weekend vond bij Victoria Rotterdam het eerste TMG jeugdtoernooi plaats van dit seizoen. ‘MeerSquash speelde mee met maar liefst negen jeugdspelers in diverse categorieen.

Bij de beginners was het Hana El Nayal die de kwalificatie overleefde en zich bij het hoofdschema voegde. Hier wist zij haar eerste wedstrijd ook te winnen nipt met 11-9 in de vijfde. De wedstrijd erop verloor ze dan weer nipt 11-9 in de vijfde game. In de eerste ronde van de beginners was het ook een ‘MeerSquash onder onsje tussen Luca Stolwijk en Janneke Bax. Stolwijk wist deze spannende partij met 3-2 naar zich toe te trekken. Ook Kevin Poels wist de eerste ronde door te komen.

Voor Bax ging het toernooi verder met de strijd om de plate. Haar eerste wedstrijd won zij waarna ze haar twee laatste partijen verloor. Wel weer een leerzaam weekend een goede 12de plek!

In het hoofdschema wisten Poels en Stolwijk de halve finale beide te behalen, maar moesten ook beide hun hoofd buigen en gingen tegen elkaar strijden om het brons. Eerder op de middag wist Hana naar haar verliespartij de rest wel te winnen en vijfde te worden.

Bij de strijd om het brons wist Stolwijk te laten zien over de langere adem te beschikken na een lange dag met veel wedstrijden en pakte zijn bronzen plak! Poels werd vierde, maar kan super tevreden zijn!

In de elite kwalificatie was het Tim Veen die winst pakte en in het hoofdschema wist te komen, hier speelde ook clubgenoten Evan Morris, Elcke Mols, Renske Huntelaar en Sidney Poels mee. De drie laatst genoemde wisten alle drie de eerste ronde te winnen. Helaas voor Morris en Veen ging de strijd verder voor de plate. Hierin wist Morris alle resterende wedstrijden te winnen en overtuigde met een negende plek. Veen wist één pot te verliezen en één te winnen en kon tevreden zijn met een elfde plek.

Mols en Huntelaar verloren beide hun tweede ronde wedstrijd en hadden een walkover erna, hierdoor werd om plek onderling gestreden. Huntelaar trok hierin aan het langste eind en werd vijfde, Mols zesde. Poels had eerder een walkover en wist daardoor de halve de behalen, helaas waren zijn tegenstanders hier iets te sterk en verloor hij de halve finale en de strijd om het brons. Toch een knappe vierde plek!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl