Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Zilver voor Huntelaar in Polen

Afgelopen weekend vond het Polish Junior Open 2022 plaats. Hierbij deden meerdere Nederlanders aan mee, waaronder ook twee ‘Meersquashers. Hjalmar Mols en Renske Huntelaar mochten het opnemen tegen de top van Europa. 

Hjalmer Mols deed mee bij de categorie onder de 19, hij was 17/32 geplaatst. Zijn eerste wedstrijd moest hij tegen de Italiaan Matteo Nanni die 5/8 was geplaatst. Deze wist Hjalmer knap met 3-1 te winnen. Daarna had Mols een zware pot tegen de Poolse Leon Krysiak, die helaas te sterk was en daardoor met 3-1 verloor. Hjalmer wist de drie wedstrijden daarna te winnen. Waardoor hij een mooie 9de plek in polen binnen sleepte. In deze catogrie waren de Nederlanders sterk, Rowan Damming is eerste geworden en Sam Gerrits tweede.

Renske Huntelaar die nog maar net 14 is deed mee bij de meiden onder de 19 en was 3/4 geplaatst. De eerste wedstrijd won ze ook met gemak 3-0 tegen de Sloveense Zoja Berce. Daarna mocht ze het opnemen tegen Nanja Urh ook uit slowakije, deze wist Renske weer te winnen met 3-0. Waardoor ze in de finale terecht kwam en het mocht op nemen tegen de Bulgaarse Siana Zhileva, zij was helaas nog te sterk voor Huntelaar en verloor met 3-0. Renske eindigde daarom op een knappe tweede plek op het podium. 


Benieuwd naar alle uitslagen van het toernooi, klik dan hier!

Deel met jouw social media!

Gerelateerde berichten

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon: 023 562 35 14
E-mail: info@meersquash.nl