Bel MeerSquash: 023-5623514|info@meersquash.nl

Bedrijfssport

‘MeerSquash & Activity heeft een scala aan bedrijfssportmogelijkheden voor werkgevers die hun medewerkers willen stimuleren om te gaan sporten. In samenwerking met de andere ArnoldusSport verenigingen liggen er volop kansen om de omzet uit bedrijfssport te laten groeien.

Sporten is goed voor de gezondheid, dat weet iedereen. Onderzoek van het NOC*NSF heeft uitgewezen dat sportende werknemers effectiever, productiever en (dus) goedkoper zijn dan niet-sporters. Bedrijfssport helpt dan ook het ziekteverzuim reduceren, het welzijn van de medewerkers verbeteren en de drempels te verlagen voor tijd en kosten die redenen kunnen zijn om niet aan sport te doen. Het bevordert bovendien de collegialiteit, gezelligheid, gezondheid en productiviteit binnen het bedrijf. Genoeg redenen dus om hier als werkgever gebruik van te maken.

Bij ‘MeerSquash & Activity zijn er voor bedrijven meerdere opties:

1. Bedrijfsabonnement

Het is mogelijk bij ‘MeerSquash & Activity om voor uw medewerkers een abonnement op naam af te sluiten, zodat ze op ieder gewenst moment onbeperkt kunnen sporten.

2. Bedrijfsstrippenkaart

Betaalt u liever per bezoek van uw werknemers? Dan is het slim een bedrijfsstrippenkaart af te nemen. Hiermee koopt u vooraf een aantal bezoeken in voor uw werknemers en per bezoek wordt er een strip afgeschreven van de bedrijfskaart.

3. Bedrijfsbaan

Mocht u alleen willen squashen, dan is het aan te raden om een bedrijfsbaan vast te leggen, zodat u wekelijks op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip kunt spelen bij ‘MeerSquash & Activity. Huur van rackets is in de prijs inbegrepen.

4. Bedrijfssportdag

Wilt u niet structureel sporten, maar wel af en toe uw werknemers (of zakelijke relaties) een leuke (sport)dag bezorgen? Ook dan bent u bij ‘MeerSquash & Activity aan het juiste adres! Of het nu gaat om een squashclinic van wereldtoppers, een Zumba les, een squashtoernooi, een met bokselementen gevulde conditieles of een reguliere fitnesstraining, wij verzorgen het allemaal onder leiding van deskundige instructeurs. Uiteraard desgewenst aangevuld met catering, etc. Gebaseerd op uw wensen maken wij een passend programma en een bijbehorende offerte.

5. Bedrijfsfeest

‘MeerSquash & Activity is niet alleen geschikt om lekker te sporten, maar ook als unieke locatie voor een bedrijfsfeest, -receptie, -borrel of -presentatie. De ruimte rondom de bar en de squashbanen leent zich perfect voor meerdere doeleinden. Van een zakelijk diner tot een feestavond, alles wordt geheel naar wens verzorgt. Bij mooi weer kunt u bovendien gebruik maken van het grote nieuwe terras. Zaalverhuur in besloten sfeer is mogelijk op zaterdag en zondag.

Arnolduspark 13
2132 CR Hoofddorp

Telefoon:  023 562 35 14
E-mail:  info@meersquash.nl
KvK:  34273076
BTW:   NL8179.40.261.B01

Bel mij terug